Fotvård i Kungälv med omnejd

Fotvård i Kungälv med omnejd

Hejsan alla, dagens inlägg kommer att handla om fotvård i Kungälv. Min gamla mamma ramlade och fick en höftfraktur och låg inlagd i några dygn på ortopeden. Nu är hon hemma igen och jag vill absolut inte att hon ska gå ut alls på grund av att det är så halt ute nu, och det har dessutom snöat och kan ligga is under snön som inte syns. Mamma pratade om att hon behövde åka in till stan för att få fotvård, men det kom absolut inte på fråga. Jag lovade att se om det inte gick att lösa fotvården på något annat sätt, och så kom jag i kontakt med Tawan Fotvård i Kungälv som är ett fotvårdsföretag som erbjuder fotvård i Kungälv via hembesök.  

Det var exakt en sådan här service som min mamma behövde, så efter ett par dagar kom det hem en trevlig kvinna som visade sig äga det här fotvårdsföretaget och under en timmes tid fick min mamma lika kvalificerad fotvård hemma som hon hade fått om hon åkt in till stan och fått fotvård på plats. Jag tycker att det här med fotvård i Kungälv som kan ske genom hembesök är en fantastisk service, och något som fler personer säkert skulle villa nyttja om de bara visste om att den här möjligheten finns. Därför bestämde jag att jag skulle skriva det här inlägget om Tawan Fotvård så att ni får reda på att det inte alls är en omöjlighet att få besök av fotvården hemma i bostaden. Mamma var nöjd både med fotvårdsbehandlingen men tyckte också att hon som kommit hem till henne och utfört själva fotvården var en trevlig person som dessutom visade sig vara mycket bra på det hon gjorde. 


Kommentarer är stängda.