J.L friskvård

J.L friskvård

Hej och god morgon. Hur har ni det idag egentligen? Jag hoppas förstås att ni har det så bra som det bara går. I det här inlägget hade jag tänkt att jag skulle berätta om en väldigt bra sak som vår chef nu erbjuder oss anställda. Han har tecknat ett avtal med ett företag som heter J.L friskvård om att vi anställda ska få gå dit för att få företagsmassage i Åre

Jag var förstås inte sen att nappa på det här erbjudandet. Jag vet att de flesta av mina arbetskamrater också har varit på J.L friskvård och fått massage. Att det finns möjlighet att få företagsmassage i Åre är ju bara så bra, så det är därför jag väljer att skriva ett inlägg om detta på bloggen idag. Vi på “golvet” är ju ändå den viktigaste resursen ett företag har och om de anställda mår bra så vinner hela företaget på det här. Jag tror inte att det är så många chefer som känner till den här möjligheten att kunna låta sina anställda få företagssmassage i Åre. Det här är en tjänst som arbetsgivaren får dra av för i deklarationen så ta nu och prata med er chef om det här och fråga om inte även ni skulle kunna få gå till J.L friskvård som erbjuder denna företagsmassage för oss i Åre. Även dem i närliggande orter och städer är förstås också välkomna att komma till det här företaget. J.L friskvård är lika mycket ett företag för dem i Åre, som det är för dem i Östersund och Krokom. Personalen har flera års erfarenhet av att ge sköna och behagliga behandlingar i massage. Det var allt för det här inlägget men snart hörs vi på bloggen igen! 


Kommentarer är stängda.